a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Здравословен Начин на Живот  > 3 онлайн йога общности, които да следите онлайн
Мога Йога Правила и Условия

3 онлайн йога общности, които да следите онлайн

Практикуването на йога е все по-популярно в наши дни и в забързаното ни ежедневие може да погледнем на йога и практично, а именно онлайн йога. Ако сте работещ човек, много вероятно да нямате достатъчно време за практикуване на йога, дори и ако наистина искате да го правите. Именно за тези от нас, които нон-стоп се надпреварваме с времето има и друг вариант без да посещаваме курсове по йога ежедневно.

Онлайн йога училищата и общностите придобиват популярност в днешно време. Има много сайтове, които предлагат цялостни пакети с качествено съдържание на по-ниска месечна цена, така че можете да практикувате йога навсякъде по всяко време, когато искате. Но как да изберем подходящи йога занимания, като само на YouTube  йога каналите са над 14,000,000. Логично, ако не знаем от къде да започнем 14 милиона канала може да звучи твърде объркващо!

С цел да помогнем, препоръчваме топ 3 йога онлайн общности, които си струва да следите.

ТОП 1

Truly Julie /Трули Джули/ е общност създадена от йога учителката Джули Монтагю /Julie Montagu/. Трули Джули е общност за малките моменти на грижа за себе си, общност където йоги и заети работещи жени споделят всичко, от йога до лични емоции и чувства, както и съвети относно това как да намерим малко време за грижа за себе си в нашия забързан живот. Всеки месец Джули Монтагю споделя йога видеа, веган рецепти и съвети с всички членове на общността. Всяка седмица Трули Джули изпраща предложения и идеи за подкрепа и начини да намерим малко време за себе си. В YouTube канала на Джули Монтагю може да намерите примерни видеа и информация относно Трули Джули.

ТОП 2

EkhartYoga /Екхарт Йога/ е другa онлайн общност, която предлага високо качество на йога упражнения и видео клипове за практикуване у дома. Сайтът включва разнообразие от стилове, теми и нива за различни аудитории. Този сайт е подходящ, както за някои опитни йоги, така и за начинаещи. Сред всички видове програми, които предлага Естер Екхарт основателката на Екхарт йога, със сигурност ще има такива, които са подходящи за вашето ниво и състояние. Екхарт йога предлага йога класове от екип от талантливи учители по йога, всеки със свой собствен стил на йога, което гарантира, че ще бъде може да постигне резултатите, от които имате нужда.

ТОП 3

Yoga with Adrianne /Йога с Адриен/ и нейният изключително популярен онлайн йога YouTube канал със същото име. Йога с Адриен също има секция с видеа, които са на разположение само за членове на сайта, но и много видеа около 30 минутна дължина, които са безплатни и на разположение на Youtube канала на Адриен. Най-типичното на тази инструкторка е нейния призив, че йога е за,  „всички нива, всички видове телосложение, за двата пола, за всички души!“ На нас ни звучи много йога!  Тези йога видеа ще се под призива да „намерите това, което ви кара да се чувствате добре“. Сайтът включва голямо разнообразие от занимания по йога и уроци за начинаещи, от които да избирате, както и различни техники за по-опитните членове на общността.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Wu915ifwjro

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор