a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Йога  > Йога за детокс, отслабване и по-добро храносмилане

Йога за детокс, отслабване и по-добро храносмилане

Здравейте, приятели с нова порция препоръчани видеа, този път фокусът е йога за детокс, отслабване и по-добро храносмилане!

Йога е ефективен метод, подходящ освен за релаксация и подобряване на менталното състояние и за сваляне на излишните килограми. Днес препоръчваме страхотна тренировка за стягане на тялото, предназанечена за начинаещи. Вземете любимата си йога постелка, облечете си нещо удобно и се пригответе да се разделите с коремчето, докато релаксирате.

Застанете на мата – краката са леко отдалечени един от друг, а рамената са реко изправени назад. Отпуснете лицето и дишайте дълбоко през носа. Можете да затворите очите си за повече релакс. Коремчето е леко глътнато.

Наведете се и докоснете пода с ръцете си. Краката са напълно изправени. Вдишайте и приклекнете. Издишайте, опитвайки се да обгърнете с ръце пръсците си. Главата е насочена към пода и започнете леко да движите пръстите на краката си напред-назад.

Вижте цялото видео йога за детокс, отслабване и по-добро храносмилане тук:

Отстъпете назад. Заемете поза тип лицеви опори: краката са изпънати назад, гръбнакът ви е леко подаден нагоре, а главата е насочена към пода. Стойте така. Сгънете десния си крак напред и бройте до 5. Сега заемете поза тип кученце на четири крака. Нека левият крак е идеално изправен, ръцете – също. Десният крак вдигнете колкото се може по-високо във въздуха. Важно е той да не бъде сгънат.

Застанете отново прави на мата, след това приклекнете. Нека дупето да е изпънато назад. Ръцете ви заемат поза за молитва. Наведете се напред и се обърнете на една страна, завъртайки кръста си. Ръцете намират опора в колената. Стойте така. Усещате ли напражението в краката и корема? Действате бавно, за да не се нараните.

йога за детокс на тялото и по-добро храносмилане


Върнете се в изначална позиция. Нека десният крак бъде изпънат назад с опора в пръстите, а левият – сгънат напред в коляното. Завъртете кръста на една страна и изпънете ръцете си в противоположни посоки. Те трабва да бъдат на една височина. Стойте така. Повторете упражнението на другата страна.

Към края на тренировката легнете по корем – дясната ви буза е на мата, а ръцете са изпънати назад с длани към тавана. Вдигнете поглед напред. Нека лявата ви ръка направи полукръг, достигайки до челото. Върната я обратно. Сега повторете упражнението с другата ръка, като лявата ви буза е на мата.

Следейки пълните инструкции във видеото, ще стегнете вашето тяло, ще реласкирате и ще се сбогувате с излишните килограми. За един по-здрав ум и здраво тяло, надяваме се да сте харесали нашето предложение йога за детокс, отслабване и по-добро храносмилане – Namaste!

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор