Мога Йога Блог

Нашите Последни Публикации

Йога практика в Галерия “Оборище 5” с Ирена Русева всеки вторник и четвъртък от 18:45.

ॐ Скъпи йоги и йогини, 🙂

Каним ви да се присъедините към йога практиките на Ирена Русева в прекрасната Галерия на ул. “ Оборище“ 5. Дните са всеки вторник и четвъртък, а часът е 18:45ч. Практиките са с продължителност от 90 минути.

Заповядайте на практики, които не просто раздвижват тялото и успокояват ума, а въздействат дълбоко трансформиращо 🙏 и ви зареждат с уникалната енергия на картините в галерията.

Практиките с Ирена са пълноценни, изградени изцяло върху принципите в йога и съдържащи всичките нейни осем аспекта. Часовете започват с кратка теоретична част, очистителна дихателна практика, въвеждащо разгряване и подготовка на тялото за асаните, следва разнообразен комплекс от пози за сила, гъвкавост и баланс с концентрация върху дъха, който е основа на всички процеси случващи се в нас. Като естествен завършек на практиката идва отпускаща релаксация, която въздейства в дтлбочина възстановяващо на цялото тяло, психиката и ума.

Ирена Русева e сертифициран преподавател по Класическа Хатха йога по системата на древния индийски институт по йога – Кайвалядхама. Завършила е обучение към НСА „Васил Левски“, където среща отдадени български и индийски учители, като най- голяма следа в почерка и на преподаване оставя забележителния български йогин Кирил Коларов.

Хатха йога практика с Ирена Русева всеки вторник и четвъртък

Ирена задълбочено изучава духовната и философска страна на йога, откъдето черпи вдъхновение за практиките си и за живота като цяло. Преминала е обучения по терапевтична и мантра йога. Обича да развива хората с курсове по пранаяма, енергийна система на човека, асани, ин йога. Убедена е, че йога не се практикува само в залата върху постелката, тя е начин на живот, осъзнатост ,баланс, вдъхновение…

Желателно е да си носите постелка и доброто настроение 🙂

Очакваме ви всеки вторник и четвъртък от 18.45ч

За повече информация се обадете на тел. 0888929776

ॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐ

Йога практика в прекрасната Галерия Оборище 5

Ирена Русева йога практика галерия Оборище 5

Чудите се как ефективно да дадете рестарт на спорта и йога през 2019?

Много хора пишат по темата, за това преценихме да ви предложим най-приятното и ефективно предложение, този път идващо от балерина.

Чухте правилно, йога и балет имат много общо. Един от най-красивите и приложими балетни YouTube канали е на Алесия от Lazy Dancer Tips.

Именно Алесия дава уникални съвети относно това как да спортуваме редовно и да изпълним новогодишните си обещения, тъй като е изключително лесно да не се справим точно със спорта.

Ако имате нужда от йога облека или постелка за йога не забравяйте да погледните нашите предложения.

Както казва самата Алесия е много важно да започнем, тъй като това е едно от най-трудните моменти. Най-вече след празниците, когато сме почивали, хапвали може би повече от необходимото и като цяло нямаме много енергия.

Вижте краткосрочните цели, които ни предлага тази уникална професионална балерина. Именно краткосрочни цели, а не дълнгосрочни е един от нейните водещи предложения за успех.

Налсадете се и прятна и успешна 2019!

рестартиране на спорта и йога през 2019

MOGA YOGA СТАЖ ВИ ОЧАКВА

Обичате ли онлайн списания, блогове и социални медии?

Възможност за 3-месечна стажантска позиция. Ако сте амбициозни, обичате йога, търсите нови възможности и кариерно развитие, кандидатствайте за стажантската ни позиция.

КАКВО ВКЛЮЧВА СТАЖА? Редактиране, писане и производство на уеб съдържание, дизайна на банери и подготовка на съдържание за социалните ни медии.

Опитът за създаване на съдържание на уебсайтове и използването на Photoshop, InDesign, Adobe After Effects и Premiere Pro е плюс.

Мога Йога стаж

Описание на работата:

Тази позиция е начално ниво. Ще ви бъде дадена ясна посока и се очаква да участват в следното:
• Допринасяне със съдържание за сайта
• Асистиране с актуализациите на уебсайта
• Дизайн на изображения за уеб сайта
• Подбор на съдържание, което да се качва на социалните медийни канали
• Изисква се организация и способност за изпълняване на задачите

Изисквания:

Йога познания са плюс. Предишният опит с работа с уебсайт и социални медии е плюс

• Отлични устни и писмени комуникационни умения
• Опитът с Photoshop е плюс
• Добра организация
• Отличен екипен играч
• Способност да мислиш творчески
• Проактивно отношение
• Внимание към детайлите
• Позитивното отношение и нагласа към работата е задължително!

Ако откриете, че тази възможност е предизвикателна и мотивираща, моля изпратете вашето CV и мотивационно писмо на sales[at] mogayoga.bg.

Бихме желали да видим вашето портфолио, моля, включете мостри от вашата работа, ако има такива.

Здравейте приятели, днес предлагаме йога практика за гръбнака с Айдриен.

Напомняме ви, че винаги е най-добре, особено за гръбнка, да практикувате йога върху постелка за йога. Ако са ви необходими йога дрехи и йога аксесоари, може да закупите от нашия онлайн йога магазин.

йога практика за гръбнака

Представяме ви една страхотна серия от упражнения за гръбнака, предназначена за всеки, който прекарва солидно време над бюрото. С нея ще се почувствате по-отпочинали и ще намалите напрежението в гърба и кръста. Вземете постелката и бутилка с вода, облечете си нещо удобно и да започваме.

Бъдете напълно концентрирани в дишането си и се вслушайте какво ви казва тялото. Ако усетите напрягане или болка в гърба, прекратете упражнението. Бъдете благоскланни със своето тяло. Не бързайте!

Присъединете се към Адриен, за да отпуснете и релаксирате своя гръбнак. Дайте си небходимата почивка! Namaste!

Здравейте, йога приятели с едно предложение за йога практика за здраво тяло

здраво тяло благодарение на йога

йога практиката ще допринесе да имате здраво тяло

Екипът на Мога Йога има удоволствие да ви представи една истински тонизираща тренировка за едно по-здраво и по-силно тяло. Двадесетминутните упражнения са иделни за онези от вас, които са погълнати от ежедневните грижи и копнеят за своя напълно заслужен релакс. Идеите на Адриен можете да прилагате във всеки свободен момент, дори и в офиса, и са подходящи и за прохождощите йога ентусиасти.

йога до морето за здраво тяло

Използвайте тази 20-минутна практика за цяло тяло за йога, за да изградите навика да правите йога редовно с йога видеа у дома. Йога култивира силно и здраво тяло, като ви кани да отидете навътре и да се свържете със себе си, което ще ви помогне да се чувствате добре. Създайте стабилност и направете практиката си навик. Ако искате да изглеждате добре и да се чувствате добре, практикувайте йога!

йога видео практика за здраво тяло

Започнете поредицата от упражнения на четири крака. Сложете дланите плътно на йога постелката, но не натискайте излишно китките. Не бързайте – въпреки че тази тренировка е за около 20 минути, отделете необходимото време и внимание на всяко едно упражнение включено в практиката. Подгответе тялото и съзнанието си ментално за една пълноценна тренировка.

йога практика навън за здраво тяло

Нека пръстите на краката са на една линия с глезените. Гръбнакът и главата са разположени на една равнина – представете си, че гърба ви е плота на гладка маса. Вдишайте, изправете главата си напред и повдигнете леко дупето – тази поза наподобява физиката на котка. Издишайте, наведете глава и повдигнете гръбнака. Движенията са нежни и леки.

йога и медитация за здраво тяло

Седнете на колената си. Приведете се напред и поставете ръцете си изправени на постелката за йога пред главата. Ако ви е по-удобно, челото ви може да докосне постелката. Останете така и дишайте. Изправете се бавно на четири крака и заемете поза куче – гръбнакът е леко повдигнат, а ръцете и краката са плътно на мата. Разтъпчете на едно място ходилата си. Леко доближете краката си към ръцете на постелката за йога. Бавно се изправете напред – може леко да свиете колената за опора. Ръцете ви докосват тялото ви и се вдигат нагоре към тавана или още по-добре небето, ако практикувате навън.

практикувайте йога за здрраво тяло

Върнете се обратно на четири крака на постелката за йога. Левият крак да остане свит в коляното и го дайте напред, а десният – да остане назад. Горната част на тялото ви е леко издадена напред. Дишайте дълбоко. Останете в тази поза. Вдигнете назад изправен десния си крак, а левият да остане свит на постелката за опора. Изпънете напред лявата си ръка и запазете равновесие така колкото можете.

йога практика за здраво тяло

Завършете тренировката като се изправите на постелката и разкрачите. Поставете ръце пред гърдите отпред като молитва. Затворете очи и дишайте дълбоко. Усещате ли напрежение в краката?

йога за здраво тяло

Насладете се на пълната йога практика с Адриен. Изпробвайте нейните съвети във всяко свободно време, когато пожелаете, за едно по-здраво тяло. Namaste!

Имате нужда от йога дрехи за вашата практика? Вижте нашите йога облекла подходящи за йога и пилатес ТУК.

колекция Мога Йога – екип за йога