a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Йога  > Йога видео практика за бедра и крака за напреднали с Кино

Йога видео практика за бедра и крака за напреднали с Кино

Тази йога видео практика за бедра и крака за напреднали е с продължителност от 26 минути.

йога практика за бедра и крака


Както знаем, йога е много повече от тренировка за тялото и/или хоби – тя е начин на живот. Всеки, който практикува – начинаещ или не – се стреми да намери своя вътрешен баланс. И все пак йога влияe положителното на нашето тяло – прави ни по-силни, по-издръжливи, по- стегнати. В резултат ние се чувстваме не само добре отвътре и отвън, но и по-привликателни.

Тази тренировка е за всички онези, които са минали началните етапи в практикуването на йога и желаят да преминат на следващото ниво. Предлагаме това страхотно видео от KinoYoga за крака и стегнати бедра.

Започнете упражненията седнали в поза лотус. Съберете дланите си, затворете очи и започнете кратка медитация – омммм… Освободете ума си за момент от всички негативизми относно вашето тяло. Светът е пълен с критици, защо и вие да се критикувате за външния си вид? Почувствайте се удобно в своята кожа.

Заемете поза на четири крака, гръбнакът повдигнат и дишайте, броейки до 5. На 3 отворете широко рамената, а на 5 сгънете коленете и заемете поза тип „куче”. Ако желаете, можете да поставите плътно гърдите си на постелката за йога.

Изправете сe. Поставете стабилно десния си крака на земята и леко приклекнете. Левия изпънете широко настрани. Нека дясната ръка се задържи на десния крак, а лявата изпънете високо нагоре. Усещате ли леко напрежение в бедрото?

Седнете спокойно с крака плътно изправени на мата. Сгънете десния си крак и го поставете върху изправения ляв. Може да сложите блокче или възглавница, ако ви е некомфортно. Бройте до 5 и дишайте. Хванете дясното си коляно и го придружете към гърдите си. Ако не усещате напрежение и/или болка можете да се опитате да докоснете дясното си ухо с прихванатия десен крак.

Имате нужда от йога дрехи за вашата практика? Вижте нашите йога облекла подходящи за йога и пилатес ТУК.

колекция Мога Йога – екип за йога

Изгледайте тази йога видео практика и се убедете сами, че с повече постоянство и усилия това може да бъде лесно постигнато. Namaste!

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор