a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

My Mission

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum

НОВИ ХОРИЗОНТИ

Macenas tempus, tellus eget ut condi mentum rhoncus se quam semo per libero sit amet adipiscing.

ВИЕ СТЕ ВАЖНИ

Macenas tempus, tellus eget ut condi mentum rhoncus se quam semo per libero sit amet adipiscing.

РАЗВИТИЕ

Macenas tempus, tellus eget ut condi mentum rhoncus se quam semo per libero sit amet adipiscing.

ЗНАНИЕТО ПРОМЕНЯ ЖИВОТА.

В алхимията на живота знанието е трансформиращият еликсир, който преодолява границите и осветява пътя към дълбока промяна. Черпейки от дълбините на психологията, мъдростта на даоизма и древните практики на йога, ние отключваме скритата сила в себе си, разгадавайки тайните на ума и тялото. 

Тяло 0
Емоции 0
Съзнание 0
Подсъзнание 0

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия в MogaYoga е да дадем възможност на хората да поемат по пътя на себепознанието, благополучието и личностното израстване чрез трансформиращата сила на духа. Ние се стремим да предлагаме холистичен подход към себеразвитието , който обхваща ума, тялото и духа, съчетавайки древна мъдрост със съвременни практики.

a
a

Самопознание

Най-важната стъпка в пътя, е тази която ни води напред. Но за да отидем ``напред`` първо трябва да разберем къде точно се намираме. Това за нас е себепознанието - способността да разберем Кои сме, Къде сме и Какво правим.

a

Навици

Посейте мисъл и ще пожънете действие; посейте действие и ще пожънете навик; посейте навик и ще пожънете характер; посейте характер и ще пожънете съдба.<br /> В този ред на мисли, ние искаме да разбием Пътя до най-малката градивна частица - от мислите, през действията, навиците и характера. И да съградим структура, през която всеки да може да премине и подобри себе си.

a

Развитие

Най-големия индикатор на живата природа е свойството на постоянна промяна и развитие. Развитието, не винаги е праволинейно, не винаги е равномерно и не винаги е в посоката, която най-много ни се иска. Но винаги е наложително и винаги е по-добро от алтернативата - стагнация и залиняване - което е функция на неживата природа.

a

Резултати

В края на всеки един път има награда. Но както в много приказки е казано, понякога Пътят е наградата. Така е и тук. Ставайки част от нашето мини-общество, вие ще намерите съмишленици, сътрудници, а защо не и истински приятели.