a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

YOGA INSTRUCTOR

Дани Липчев

Поздрави! Аз съм Дани, амбициозен магистър по психология във ВТУ със страст към йога и бойни изкуства. Пътуването ми дотук, беше разнообразно и трансформиращо, като ме отведе от изучаване на международен бизнес и живот в Япония до изследване на корпоративния свят, а всеки един от етапите оформяше мирогледа ми в реално време.

Промяната към по-духовен поглед беше предизвикана от йога – път, по който баща ми ме поведе и ме провокира да балансирам между материалните и духовните занимания, като същевременно оставам здраво стъпил на земята. Бойните изкуства, дисциплина, с която се запознах в годините на формирането си и която продължавам да изучавам , се превърна в крайъгълен камък на моята трансформация.

Тези учения разпалиха в мен дълбок интерес към човешката анатомия и функционалността на тялото, което доведе до овладяване на тайландския масаж и различни лечебни техники за работа с тялото. Те се превърнаха в безценни умения, подобряващи разбирането ми за движението на енергията, както е описано във философията на йога.

Стремя се да овладея начините на движение на енергията – движение, докосване, звук, внимание и дишане – с крайната цел да стана проводник и трансформатор на универсалните енергии. Този стремеж се изразява в термина „мокша“, който означава освобождаване от земното страдание и пътуване към истинската свобода.

CLASSES SHCEDULE

TRAINING

Design 0
Marketing 0
Development 0
User Experience 0

MY CONTACT INFO

‭+359 88 6735208‬

FIND ME ON