a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Здравословен Начин на Живот  > Йога тренировка за здраво тяло

Йога тренировка за здраво тяло

Йога тренировка за здраво тяло

Здравейте, йога почитатели!

Екипът на оналайн йога магазин Мога Йога има удоволствие да ви представи една истински тонизираща практика за едно по-здраво и по-силно тяло. Двадесетминутните упражнения са иделни за онези от вас, които са погълнати от ежедневните грижи и копнеят за своя напълно заслужен релакс. Идеите на Адриен можете да ги прилагате във всеки свободен момент, дори и в офиса, и са подходящи и за прохождощите йога ентусиасти.

ЙОГА ТРЕНИРОВКА ЗА ЗДРАВО ТЯЛО

Започнете поредицата от упражнения на четири крака. Сложете дланите плътно на постелката за йога, но не натискайте излишно китките. Не бързайте – въпреки че тази тренировка е за около 20 минути, отделете необходимото време и внимание на всяка една поза. Проверете тялото си и се подгответе ментално за една пълноценна тренировка.

Нека пръстите на краката са на една линия с глезените. Гръбнакът и главата са разположени на една равнина – представете си, че гърба ви е плота на гладка маса. Вдишайте, изправете главата си напред и повдигнете леко дупето – тази поза наподобява физиката на котка. Издишайте, наведете глава и повдигнете гръбнака. Движенията са нежни и леки.

йога и здраве

Седнете на колената си. Приведете се напред и поставете ръцете си изправени на постелката за йога пред главата. Ако ви е по-удобно, челото ви може да докосне постелката. Останете така и дишайте. Изправете се бавно на четири крака и заемете поза на куче – гръбнакът е леко повдигнат, а ръцете и краката са плътно на мата. Разтъпчете на едно място ходилата си. Леко доближете краката си към ръцете на постелката. Бавно се изправете напред – може леко да свиете колената за опора. Ръцете ви докосват тялото ви и се вдигат нагоре към тавана.

Върнете се обратно на четири крака на постелката за йога. Левият крак да остане свит в коляното и го дайте напред, а десният – да остане назад. Горната част на тялото ви е леко издадена напред. Дишайте дълбоко.

йога, за да бъдем здрави

Останете в тази поза. Вдигнете назад изправен десния си крак, а левият да остане свит на постелката за йога за опора. Изпънете напред лявата си ръка и запазете равновесие така колкото можете.

Завършете тренировката като се изправите на постелката за йога и се разкрачите. Поставете ръце пред гърдите отпред като молитва. Затворете очи и дишайте дълбоко. Усещате ли напрежение в краката?

Отворете линка по-горе, за да видите пълната тренировка с Адриен. Изпробвайте нейните съвети във всяко свободно време, когато пожелаете, за едно по-здраво тяло. Namaste!

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор