a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Йога  > ТОП 5 КРАСИВИ И УДОБНИ ЙОГА КЛИНОВЕ

ТОП 5 КРАСИВИ И УДОБНИ ЙОГА КЛИНОВЕ

КОИ СА НАШИТЕ ТОП 5 КРАСИВИ И УДОБНИ ЙОГА КЛИНОВЕ?

Няма жена практикуваща йога, чийто гардероб да е завършен без чифт (а понякога и няколко) красив, удобен и женствен йога клин.

Ако има едно нещо, което всяка дама практикуваща йога знае че е необходимо, това е качествен клин. Ето и няшия топ 5 на най-добрите йога клинове, които са направени специално за хора практикуващи йога. Удобни и стилни, тези красиви и практични йога клинове ще ви позволят да изпълнявате позите лесно без да се замисляте за вашето облекло, като същевременно изглеждате невероятно.

Нашият списък е изготвен с помощта на екипа на Мога Йога, с други думи дами практикуващи йога и знащи как най-добре може да се чувствате по време на практика.

И така, нека поемем дълбоко въздух, да вдишаме, да издишаме и да се потопим в днешната йога практика с тези красиви и удобни йога клинове.

ТОП 5 ЙОГА КЛИНОВЕ

#5 ЙОГА КЛИН КАРОЛИНА /НАЛИЧЕН/

Списание Мога Йога

Йога клин Каролина

Произведен за тези, които се отнасят сериозно към своята визия и тренировки. Този клин се се отличава с изклюяителен дизайн и е изработен от 2 вида принт и мрежест плат, за да отговаря на световните модни тенденции в производството на спортни дрехи. Това е един от най-харесваните ни продукти.

#4 ЙОГА КЛИН ПРАНА РЕМИ /НАЛИЧЕН/

йога клин прана реми

#3 ЙОГА КЛИН С ПРИНТ „СВОБОДЕН ДУХ“ – /НАЛИЧЕН/
Йога Клин с Принт „Свободен Дух“ - Изрязана Дължина и Стандартна Талия *ЛУКСОЗНА КОЛЕКЦИЯ

Клинът е сходен като функционалност с клиновете поставени на топ 2 и топ 1 позиции. Поставяме го на трета позиция, тъй като това е по-къс клин и е подходящ за по-толите сезони. Изработен от плат с висока производителност, който предлага 4 начини за разтягане, дренира влагата, и е дишащ и бързосъхнещ. Дизайнът на клина е със стандартна талия, която седи точно под пъпа. Този клин е идеален за йога, фитнес, и активни спортни дейности. Платът има слънцезащитен фактор SPF 30
Тази дреха е направена по всички правила на етичното изработване на дрехи в Австралия.

#2 ЙОГА КЛИН С ПРИНТ ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ /НАЛИЧЕН/

Йога клин черешов цвят


Той е част от луксозната ни серия. Изработен от плат направен полиестер / спандекс микс, който е дишащ и влага дрениране. Шевът е направен, така че да допринася за допълнителната издръжливост на клина. Има слънцезащитен фактор SPF 30.
Перфектен за е йога, фитнес, бягане, пилатес и всякакъв вид физическа дейност.

#1 КИОТО ЙОГА КЛИН- ДЪЛЖИНА 7/8 СТАНДАРТНА ТАЛИЯ/ НАЛИЧЕН/
Киото Йога Клин- Дължина 7/8 Стандартна Талия *ЛУКСОЗНА КОЛЕКЦИЯ
Това е най-добрия йога клин, с който сме практикували йога някога. Еластичен е във всички посоки. Клинът така да се каже, „много прибира“ или с други думи, прикрива недостатъците, като целулита и изглажда краката и дупето, така че да изглеждате перфектно. А коя жена не иска да изглежда перфектно? Материята е такава, че не спарва, а напротив позволява на кожата ви да диша. Да не забравяме, че клинът има и слънцезащитен фактор 30, който не е за подценяване в летните месеци, ако решите да се разходите с него или да направите практиката си навън. Като функционалност е същия като йога клин черешов цвят, но го избираме на първо място поради красивия летен и цветен дизайн.

КЛИНОВЕТЕ НА МОГА ЙОГА
Заемете най-добрата си поза куче с главата надолу във всеки един от тези пет клина и най-вероятно, ще сте по-уверени, спокойни и щастливи. Във всеки един от тези 5 клина, ушити специално с целите на йога може да заемете любимите си пози. Пазарувайте от този списък с увереност, защото ние го изготивхме на базата на нашия опит, за да ви помогнем да намерите най-добрия клин за вашата тренировка.

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор