a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Правила и Условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите Общи условия могат да се променят

Ние си запазваме правото да актуализираме и променяме тези правила и условия по всяко време, без предизвестие. Използването на www.mogayoga.bg след всяка такава промяна представлява съгласие да следват и да бъдат обвързани с условията и реда, според промените. Поради тази причина, ние ви препоръчваме да прегледате тези правила и условия, когато използвате този уеб сайт.

ФИРМЕНА ИНФОРМАЦИЯ

Gamblingfy Ltd. e Дружество с ограничена отговорност регистрирано в Обединеното Кралство.
GAMBLINGFY LTD, Company number 11810547, 5 Sydney Street, London, United Kingdom, SW3 6PU.
В интернет страницата фирмата е наричана накратко:

„Gamblingfy Ltd.“

Ограничения на отговорността

Gamblingfy Ltd. и сайт www.mogayoga.bg не поема никаква отговорност, и не носи отговорност за всякакви вреди на, или вируси, които могат да инфектират, компютъра, телекомуникационно оборудване или друга собственост, причинена от или произтичащи от достъпа до, използването или сърфиране този сайт или свалянето на всякакви материали, от този сайт. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ФИРМАТА Gamblingfy Ltd., НИТО ТЕХНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, директори, служители, акционери, съдружници, агенти, НАСЛЕДНИЦИ, ПРИЕМНИЦИ, търговски партньори, нито всяка страна, участваща в създаването, производството или ПРЕДАВАНЕТО НА ТОЗИ УЕБ САЙТ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ КЪМ всяка страна по ВСЯКАКВИ КОСВЕНИ, СПЕЦИАЛНИ, НАКАЗАТЕЛНИ, СЛУЧАЙНИ ИЛИ ПОСЛЕДВАЩИ ЩЕТИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, щети от пропуснати ползи, пропуснати ДАННИ ИЛИ ПРЕКЪСВАНЕ) произтичаща от използването, НЕВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ, или на резултатите от ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ САЙТ, КАКВАТО WEB сайтове, свързани с този уеб сайт, или на материалите, информация или услуги, съдържащи се при всички или в такива сайтове, независимо дали основанието е ГАРАНЦИЯ, ДОГОВОР, ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ ИЛИ ДРУГА ПРАВНА ХИПОТЕЗА и дали НАЯСНО ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА ОТ ТАКИВА ЩЕТИ. ОГРАНИЧЕНИЯТА ГОРНИТЕ НА ОТГОВОРНОСТТА НЕ се прилагат, доколкото е забранено от закона.

В случай на проблем с този уебсайт или на съдържанието му, вие приемате, че единствената ви компенсация е да се преустанови използването на този уебсайт. В случай на проблем с продуктите или услугите, които сте закупили на или чрез този сайт, ВИЕ ПРИЕМАТЕ, ЧЕ КОМПЕНСАЦИЯ, ако има такъв, от производителя на такива продукти или доставчик на такива услуги, в съответствие с това производителя или търговеца ГАРАНЦИЯ НА ДОСТАВЧИКА,, или да иска за връщане и ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА този продукт или услуги в съответствие с ДОХОДЪТ и възстановявания публикуваните правила на този уеб сайт. Този сайт може да включва неточности, грешки или печатни грешки. www.mogayoga.bg не гарантира, че съдържанието ще бъде непрекъснато или без грешки.

Авторските права и търговски марки

Освен ако не е указано друго, материалите на този сайт, включително, но не само текстове, изображения, илюстрации, софтуер, аудио клипове, видеоклипове, анимационни файлове, е обект на авторското право и търговски марки правата на дружеството с ограничена отговорност или са предоставени за ползване на последното. Вследствие материалите на този сайт не може да бъдат копирани, възпроизвеждани, модифицирани, публикувани, предавани, разпространявани, изцяло или частично, в каквато и да е форма, без предварителното писмено съгласие на Gamblingfy Ltd. и сайт www.mogayoga.bg. Всички права запазени.

Продукти, съдържание и спецификации

Всички функции, съдържание, спецификации, продукти и цени на продукти и услуги, описани или изобразени на този сайт са обект на промяна по всяко време без предупреждение. Някои размери, мерки и подобни описания са приблизителни и са предоставени само за удобство цели. Ние полагаме всички необходими усилия за точно показване на атрибутите на нашите продукти, включително приложимите цветовете; Въпреки това, действителната цвят, което виждате, ще зависи от вашата компютърна система и ние не можем да гарантираме, че компютърът ви точно ще покаже точните цветове. Включването на каквито и да било продукти или услуги в този сайт в определен момент не предполага и не гарантира, че тези продукти или услуги ще бъдат на разположение по всяко време.

Ограничения за доставка

Когато поръчката е направена, тя ще бъде доставена до адрес, посочен от купувача, стига, адресът за доставка да е точен и в съответствие с ограниченията за доставка, съдържащи се в този сайт.

Доставка се извършва в цял свят.

Вашият профил

Вие сте отговорни за поддържането на поверителността на информация си за акаунта и паролата, и сте съгласни да поемат отговорност за всички дейности, които се случват с акаунта и парола. Този сайт и Gamblingfy Ltd. запазва правото да откаже услуга, прекрати сметки премахват или редактират съдържание или анулират поръчки.

Чрез подаване на поръчка, вие гарантирате, че сте над 18-годишна възраст, и че се предоставя Gamblingfy Ltd. и сайт www.mogayoga.bg точна, достоверна информация и че имате властта да направите поръчката.

ДОСТАВКА & ПОЛУЧАВАНЕ

Всички поръчки ще се обработват в рамките на 3 работни дни, с изключение на почивните дни и официалните празници.Стандартната доставка на куриерска служба е в рамките на 5 работни дни и Express около 3 работни дни от момента на пускането на поръчката. Времето зависи от нашите логистични партньори и техните филиали.

След като поръчката е била изпратена, на и-мейла ще получите потвърждение.

Доставката е безплатна за всички доставки над 50 лева. За доставки под 50 лева цената е 6.00 лева.

За съжаление, ние не сме в състояние да пренасочим поръчките веднъж след като поръчката е потвърдена. Затова, моля, уверете се, че предоставяте правилния адрес за доставка.

Ние предоставяме смяна на размер или цвят. В такъв случай вие поемате транспортните разходи по допълнителните доставки.

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Ако не сте доволни от продукта може да го върнете в рамките на 14 календарни дни от доставката.  Продуктите ще бъдат приети обрано в случай, че не са използвани, скъсани, изцапани и/или повредени по какъвто и да е било начин. За да упражни правото си да анулирате поръчката, моля да ни уведомите по електронна поща на sales [@] mogayoga.bg.

Ние предоставяме смяна на размер или цвят. В такъв случай вие поемате транспортните разходи по допълнителните доставки.

При получаване на уведомление за отказ от поръчката ще се свържем с вас с инструкции за връщане. Моля, имайте предвид, че трябва да се покриете разходите за превоза на връщане.

Продуктите трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние с всички етикети и опаковки.

Продукти, които са били носени, използвани, променяни или повредени, не се приемат и могат да бъдат изпратени обратно към вас с отказ.

За помощ при връщане или размяна, моля свържете се с нас на sales [@] mogayoga.bg и ще ви изпратим инструкции. Моля попълнете формата за връщане, която сте получили с поръчката си, и я включете заедно с продуктите, за да можем да обработим възстановяването незабавно.

Възстановяване на сума

Възстановяването на сумата ще стане по оригиналния начин на плащане. Оригинални транспортни такси не се връщат. Ако вашата поръчка е закупен във валута, възстановяванията ще бъдат изплатени в една и съща валута [Ако платите през Paypal в евро]. Поради колебания в валутните курсове на възстановената сума може да бъде малко по-висока или по-ниска от първоначално платената цена. Ние ще обработим възстановяването на сумата възможно най-скоро  и не по-късно от 30 календарни дни от получаване на стоката в приемливо състояние.

Повредените артикули

Артикулите се считат за неизправни, ако те се получат повредени от вас – в такъв случай ще получите пълно възстановяване на сумата. Артикули, които са повредени в резултат на нормално износване, не се считат, че са изпратени дефектни.

 

Лични данни

Приема се, че посочения от клиента имейл при регистрацията му е актуален и се проверява редовно. Чрез изпращане на информация към него се счита, че клиента е официално информиран със съдържанието й.

Gamblingfy Ltd. полага дължимата грижа за защита на личните данни на Клиента, станали известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за регистрация в уеб сайта и покупка. Това задължение отпада, ако Клиентът е предоставил неверни данни.

При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Gamblingfy Ltd. може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.

Gamblingfy Ltd. чрез www.MogaYoga.bg има право да използва информацията за предлагане на стоки и/или услуги на Клиента, за промоции, изпращане на рекламни съобщения, поздравления, организиране на томболи, запитвания, за статистически и всякакви други законосъобразни цели, освен в случай на изрично несъгласие на същия, изпратено на следния e-mail адрес: sales [at] mogayoga.bg.

Описаните по-горе цели, за които може да се използват данните, не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за Gamblingfy Ltd. чрез www.MogaYoga.bg. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с английското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

С извършването на регистрация в www.MogaYoga.bg и абониране към бюлетин клиентът се съгласява да получава персонални съобщения за промоции и актуални оферти на своя имейл адрес, който е въвел при своята регистрация. В случай, че клиентът не желае да получава рекламни съобщение, той може да се откаже от абонамента си чрез специален вграден линк за отписване, съдържащ се във всяко рекламно съобщения.

Gamblingfy Ltd. гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. Gamblingfy Ltd. защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Gamblingfy Ltd. може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на Gamblingfy Ltd. във връзка с ползването на услугите от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за Gamblingfy Ltd. .

Gamblingfy Ltd. има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Потребители/клиенти, при условие, че те са регистрирани.

Информацията по предходния член може да бъде използвана от Gamblingfy Ltd., освен в случай на изрично несъгласие на Потребителя, изпратено на следния e-mail адрес: sales [at] mogayoga.bg. Gamblingfy Ltd. събира и използва информацията за да подобрява предлаганите услуги. Всички цели, за които Gamblingfy Ltd. ще използва информацията ще бъдат съобразени с приложимите международни актове и добрите нрави.

Gamblingfy Ltd. не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които Gamblingfy Ltd. не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на Gamblingfy Ltd.

Разкриване на информация

Gamblingfy Ltd. чрез www.MogaYoga.bg се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:
-е получил изричното писмено съгласие на Клиента;
-информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация;
-Gamblingfy Ltd. чрез www.MogaYoga.bg е длъжен да предостави информацията по силата на закона.