Правила и Условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите Общи условия могат да се променят

Ние си запазваме правото да актуализираме и променяме тези правила и условия по всяко време, без предизвестие. Използването на www.mogayoga.bg след всяка такава промяна представлява съгласие да следват и да бъдат обвързани с условията и реда, според промените. Поради тази причина, ние ви препоръчваме да прегледате тези правила и условия, когато използвате този уеб сайт.

Ограничения на отговорността

Интернешънъл Инвестмънт Късълтинг Груп ЕООД и сайт www.mogayoga.bg не поема никаква отговорност, и не носи отговорност за всякакви вреди на, или вируси, които могат да инфектират, компютъра, телекомуникационно оборудване или друга собственост, причинена от или произтичащи от достъпа до, използването или сърфиране този сайт или свалянето на всякакви материали, от този сайт. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ФИРМАТА Интернешънъл Инвестмънт Късълтинг Груп ЕООД, НИТО ТЕХНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, директори, служители, акционери, съдружници, агенти, НАСЛЕДНИЦИ, ПРИЕМНИЦИ, търговски партньори, нито всяка страна, участваща в създаването, производството или ПРЕДАВАНЕТО НА ТОЗИ УЕБ САЙТ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ КЪМ всяка страна по ВСЯКАКВИ КОСВЕНИ, СПЕЦИАЛНИ, НАКАЗАТЕЛНИ, СЛУЧАЙНИ ИЛИ ПОСЛЕДВАЩИ ЩЕТИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, щети от пропуснати ползи, пропуснати ДАННИ ИЛИ ПРЕКЪСВАНЕ) произтичаща от използването, НЕВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ, или на резултатите от ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ САЙТ, КАКВАТО WEB сайтове, свързани с този уеб сайт, или на материалите, информация или услуги, съдържащи се при всички или в такива сайтове, независимо дали основанието е ГАРАНЦИЯ, ДОГОВОР, ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ ИЛИ ДРУГА ПРАВНА ХИПОТЕЗА и дали НАЯСНО ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА ОТ ТАКИВА ЩЕТИ. ОГРАНИЧЕНИЯТА ГОРНИТЕ НА ОТГОВОРНОСТТА НЕ се прилагат, доколкото е забранено от закона.

В случай на проблем с този уебсайт или на съдържанието му, вие приемате, че единствената ви компенсация е да се преустанови използването на този уебсайт. В случай на проблем с продуктите или услугите, които сте закупили на или чрез този сайт, ВИЕ ПРИЕМАТЕ, ЧЕ КОМПЕНСАЦИЯ, ако има такъв, от производителя на такива продукти или доставчик на такива услуги, в съответствие с това производителя или търговеца ГАРАНЦИЯ НА ДОСТАВЧИКА,, или да иска за връщане и ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА този продукт или услуги в съответствие с ДОХОДЪТ и възстановявания публикуваните правила на този уеб сайт. Този сайт може да включва неточности, грешки или печатни грешки. www.mogayoga.bg не гарантира, че съдържанието ще бъде непрекъснато или без грешки.

Авторските права и търговски марки

Освен ако не е указано друго, материалите на този сайт, включително, но не само текстове, изображения, илюстрации, софтуер, аудио клипове, видеоклипове, анимационни файлове, е обект на авторското право и търговски марки правата на дружеството с ограничена отговорност или са предоставени за ползване на последното. Вследствие материалите на този сайт не може да бъдат копирани, възпроизвеждани, модифицирани, публикувани, предавани, разпространявани, изцяло или частично, в каквато и да е форма, без предварителното писмено съгласие на Интернешънъл Инвестмънт Късълтинг Груп ЕООД и сайт www.mogayoga.bg. Всички права запазени.

Продукти, съдържание и спецификации

Всички функции, съдържание, спецификации, продукти и цени на продукти и услуги, описани или изобразени на този сайт са обект на промяна по всяко време без предупреждение. Някои размери, мерки и подобни описания са приблизителни и са предоставени само за удобство цели. Ние полагаме всички необходими усилия за точно показване на атрибутите на нашите продукти, включително приложимите цветовете; Въпреки това, действителната цвят, което виждате, ще зависи от вашата компютърна система и ние не можем да гарантираме, че компютърът ви точно ще покаже точните цветове. Включването на каквито и да било продукти или услуги в този сайт в определен момент не предполага и не гарантира, че тези продукти или услуги ще бъдат на разположение по всяко време.

Ограничения за доставка

Когато поръчката е направена, тя ще бъде доставена до адрес, посочен от купувача, стига, адресът за доставка да е точен и в съответствие с ограниченията за доставка, съдържащи се в този сайт.

Доставка се извършва на територията на България.

Вашият профил

Вие сте отговорни за поддържането на поверителността на информация си за акаунта и паролата, и сте съгласни да поемат отговорност за всички дейности, които се случват с акаунта и парола. Този сайт и Интернешънъл Инвестмънт Късълтинг Груп ЕООД запазва правото да откаже услуга, прекрати сметки премахват или редактират съдържание или анулират поръчки.

Чрез подаване на поръчка, вие гарантирате, че сте над 18-годишна възраст, и че се предоставя Интернешънъл Инвестмънт Късълтинг Груп ЕООД и сайт www.mogayoga.bg точна, достоверна информация и че имате властта да направите поръчката.

ДОСТАВКА & ПОЛУЧАВАНЕ

Всички поръчки ще се обработват в рамките на 3 работни дни, с изключение на почивните дни и официалните празници.Стандартната доставка на куриерска служба е в рамките на 5 работни дни и Express около 3 работни дни от момента на пускането на поръчката. Времето зависи от нашите логистични партньори и техните филиали.

След като поръчката е била изпратена, на и-мейла ще получите потвърждение.

Доставката е безплатна за всички доставки над 50 лева. За доставки под 50 лева цената е 4.00 лева.

За съжаление, ние не сме в състояние да пренасочим поръчките веднъж след като поръчката е потвърдена. Затова, моля, уверете се, че предоставяте правилния адрес за доставка.

Ние предоставяме смяна на размер или цвят. В такъв случай вие поемате транспортните разходи по допълнителните доставки.

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Ако не сте доволни от продукта може да го върнете в рамките на 14 календарни дни от доставката.  Продуктите ще бъдат приети обрано в случай, че не са използвани, скъсани, изцапани и/или повредени по какъвто и да е било начин. За да упражни правото си да анулирате поръчката, моля да ни уведомите по електронна поща на sales [@] mogayoga.bg.

Ние предоставяме смяна на размер или цвят. В такъв случай вие поемате транспортните разходи по допълнителните доставки.

При получаване на уведомление за отказ от поръчката ще се свържем с вас с инструкции за връщане. Моля, имайте предвид, че трябва да се покриете разходите за превоза на връщане.

Продуктите трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние с всички етикети и опаковки.

Продукти, които са били носени, използвани, променяни или повредени, не се приемат и могат да бъдат изпратени обратно към вас с отказ.

За помощ при връщане или размяна, моля свържете се с нас на sales [@] mogayoga.bg и ще ви изпратим инструкции. Моля попълнете формата за връщане, която сте получили с поръчката си, и я включете заедно с продуктите, за да можем да обработим възстановяването незабавно.

Възстановяване на сума

Възстановяването на сумата ще стане по оригиналния начин на плащане. Оригинални транспортни такси не се връщат. Ако вашата поръчка е закупен във валута, различна от български левове, възстановяванията ще бъдат изплатени в една и съща валута [Ако платите през Paypal в евро]. Поради колебания в валутните курсове на възстановената сума може да бъде малко по-висока или по-ниска от първоначално платената цена. Ние ще обработим възстановяването на сумата възможно най-скоро  и не по-късно от 30 календарни дни от получаване на стоката в приемливо състояние.

Повредените артикули

Артикулите се считат за неизправни, ако те се получат повредени от вас – в такъв случай ще получите пълно възстановяване на сумата. Артикули, които са повредени в резултат на нормално износване, не се считат, че са изпратени дефектни.

 

Правила и Условия
Оценете тази публикация