a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Йога  > Постелка за йога – как да изберем?

Постелка за йога – как да изберем?

Постелка за йога – как да изберем?

Повечето йога аксесоари помагат да направите йога практиката си по-лесна, по-комфортна, по-практична. Но има един йога аксесоар, без който няма как да протече вашата йога практика и това е постелката за йога.

Постелката за йога е изключително важна, тъй като тя е оборудването, което ви предпазва и помага за вашата йога практика. Постелката за йога трябва задължително да има повърхност, която не позволява да се плъзгате. Добре е да е с добра плътност, за да нямате болка в колената. Но как да изберем постелка за йога при толкова много възможности, всключително материали от които е изработена постелката за йога, дизайна и не на последно място и цената?

постелка за йога – необходимият йога аксесоар

Един от най-добрите варианти за покупка за начинаещи е, лепкавата постелка за йога от Yogamatters, която е и на отлична цена. С 4,5 мм дебелина, нашата лепкава постелка за йога е омекотена достатъчно за защита на коленете от твърди подови настилки, но не е толкова плътна, че да не може да се чувства пода. Постелката за йога на Yogamatters e идеална за тези, които експериментират с вариации на воини, но може да им липсва стабилност за изпълнение на позите. Тази постелка за йога се счита за лека и тежи само 1.2 кг. Постелката за йога е без латекс и токсични материали. Постелката за йога може да се мие в пералнята, така че е лесна за поддръжка.

С големина 183см х 61см тази постелка за йога е малко по-дълга от стандартните постелки за йога. В същото време това е една много компактна постелка за йога, когато се навива, така че отнема минимално пространство.

Yogamatters лепкава йога постелка е една от най-добрите постелки, които не се пързалят. Тази лепкава постелка за йога развива отлично сцепление, за да помогнете на ръцете и краката да останат статични и да се приплъзват свободно.

Колкото повече използвате тази постелка за йога, толкова по-неплъзгаща става. Йога постелката може да се пере на не повече от 40°С, с помощта на слаб почистващ препарат.

Тази PVC постелка за йога не съдържа DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP, DNOP, азобагрила и DOP.

Ето и цветовете, в които се предлагат нашите постелки:

йога мат

розова постелка за йога

лилава постелка за йога

сиво-синя постелка за йога

ПОСТЕЛКА ЗА ЙОГА МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ТУК.

Лентата за съхранение на постелката за йога и чантите могат да бъдат закупени отделно, за да може по-лесно да транспортирате тази постелка за йога.

Чанта за постелка за йога може да намерите ТУК

голяма чанта за йога постелка

Чанта за йога постелка с цип

Лента за съхранение на поселката за йога може да купите ТУК.

лента за съхранение на йога постелка и йога колан в един йога продукт

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор