a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Йога  > Йога практика в Галерия “Оборище 5” с Ирена Русева

Йога практика в Галерия “Оборище 5” с Ирена Русева

Йога практика в Галерия “Оборище 5” с Ирена Русева всеки вторник и четвъртък от 18:45.

ॐ Скъпи йоги и йогини, 🙂

Каним ви да се присъедините към йога практиките на Ирена Русева в прекрасната Галерия на ул. “ Оборище“ 5. Дните са всеки вторник и четвъртък, а часът е 18:45ч. Практиките са с продължителност от 90 минути.

Заповядайте на практики, които не просто раздвижват тялото и успокояват ума, а въздействат дълбоко трансформиращо 🙏 и ви зареждат с уникалната енергия на картините в галерията.

Практиките с Ирена са пълноценни, изградени изцяло върху принципите в йога и съдържащи всичките нейни осем аспекта. Часовете започват с кратка теоретична част, очистителна дихателна практика, въвеждащо разгряване и подготовка на тялото за асаните, следва разнообразен комплекс от пози за сила, гъвкавост и баланс с концентрация върху дъха, който е основа на всички процеси случващи се в нас. Като естествен завършек на практиката идва отпускаща релаксация, която въздейства в дтлбочина възстановяващо на цялото тяло, психиката и ума.

Ирена Русева e сертифициран преподавател по Класическа Хатха йога по системата на древния индийски институт по йога – Кайвалядхама. Завършила е обучение към НСА „Васил Левски“, където среща отдадени български и индийски учители, като най- голяма следа в почерка и на преподаване оставя забележителния български йогин Кирил Коларов.

Хатха йога практика с Ирена Русева всеки вторник и четвъртък


Ирена задълбочено изучава духовната и философска страна на йога, откъдето черпи вдъхновение за практиките си и за живота като цяло. Преминала е обучения по терапевтична и мантра йога. Обича да развива хората с курсове по пранаяма, енергийна система на човека, асани, ин йога. Убедена е, че йога не се практикува само в залата върху постелката, тя е начин на живот, осъзнатост ,баланс, вдъхновение…

Желателно е да си носите постелка и доброто настроение 🙂

Очакваме ви всеки вторник и четвъртък от 18.45ч

За повече информация се обадете на тел. 0888929776

ॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐॐ

Йога практика в прекрасната Галерия Оборище 5

Ирена Русева йога практика галерия Оборище 5

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор