a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Йога по бански за русалки

Здравейте, приятели с днешното предложение за йога по бански за русалки!

Ето и поредната порция идеи за стягане на тялото и изгаряне на калориите чрез йога. С тази страхотна серия от упражнения, вие ще подобрите вашия метаболизъм и ще добиете по-голяма увереност в тялото си. Ще започнете с лека тренировка край басен и по бански.

йога по бански за русалки


Отделете си време за разстягане и успокояване на своята нервна система. Заемете поза на колене с изпънати напред ръце. Нека главата е насочена към мата. Стойте така някалко минути. Бавно застанете на четири крака тип куче. Не забравяйте, че ръцете трябва да са иделно изправени под рамената. Гръбнакът е леко повдигнат нагоре, а ходилата също са вдигнати и докосват йога мата само с върха на пръстите. Вдишайте докато главата гледа към земята. Погледнете напред, извийте надолу гърба, повдигнете дупето и издишайте.

Останете на четири крака. Вдигнете дясната си ръка, а левият крак изпънете идеално назад. Главата гледа напред – тя е на една равнина с гръбнака. Задръжте така и повторете упражнението с другия крак и ръка. Дишането тук е изключително важно. Концентрирайте се върху него.

йога по бански


Ако сте уверени и пазите спокойно равновесие, защо да не усложним упражнението? Отново изпънете дясната ръка напред, а левият крак назад. Направете с изпънатата ръка четвъртина кръг и я оставете във въздуха настрани. Напревете същото в противоположната посока с левия крак. Активирайте мускулите си.

Изправете се. Докоснете постелката с дясната си ръка и вдигнете лявата нагоре. Без да бързате вдигнете левия си крак настрани – опората е изцяло в десния, здраво стъпил на земята. Задръжте – бройте до пет и дишайте.

Легнете на мата настрани. С лявата си ръка внимателно се отблънете от пода – краката са един върху друг. Повдигнете десния крак и се опитайте да докоснете пръстите на краката си като изпънете дясната си ръка. Не се напрягайте – опитайте колкото можете.

бъдете готови за сезона на банските с йога


Сега се присъединете към видеото и започнете своята йога практика по йога за русалки. Нека подарите на тялото си небходимото здравословно раздвижване, а на ума си приятна релаксация.

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор