a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Йога  > Йога или лечение с движение

Йога или лечение с движение

Йога или лечение с движение… Какво е йога и защо говорим за лечение с движение? Не е изненадващо, когато кажем, че липсата на всякаква физическа активност в делничните дни, води не само до бързото появаване на умора, но и до по-сериозни здравословни проблеми като гръбначно изкривяване. Ето защо е от изключителна важност да отделим поне малко време за бърза тренировка, с която да ободрим нашето тяло.

Нашата любима йога инструкторка Адриен е подготвила една невероятна серия от упражнение за повече активност. Чрез нея ще възвърнете загубената си енергия и сила. С правилната техника за дишане, подбрани движения и усърдие ще подобрите своята концентрация, ще избистрите ума си и ще бъдете по-целеустремени в работния ден. Затова грабвайте йога мата, обуйте си нещо удобно и започнете вашата тренировка.

Не забравяйте да дишате дълбоко и да завършите тренировката си с вплетени ръце за молитва към гърдите си. Усетете резултата на вашите усилия по тялото си. Как се чувствате? Успокойте дишането си в естествен ритъм и си припомнете своите изначални умения.

Намерете своя баланс чрез това видео – кой тип упражнения ви удовлетворява физически и ментално повече? Namaste!

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор