a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Йога  > Йога за релаксация, пластичност и добър сън

Йога за релаксация, пластичност и добър сън

Здравейте, приятели! Днес препоръчваме йога практика йога за релаксация, пластичност и добър сън.

В духа на нашите предишни предложения за страхотни тренировки, които ще стегнат вашето тяло, ще ви направят по-пластични и ще ви накарат да се почувствате по-спокойни, ви разкриваме още една серия от този тип упражнения. Само за 20 минути на ден ще преборите ежедневните грижи и ще усетите ума си и тялото си по-издръжливи. Да започваме!

Седнете на колене и дишайте дълбоко. Поставете челото си напред на постелката. Ръцете поставете около тялото си на пода. Ако желаете, можете да докоснете леко краката си. Протегнете ръцете пред вас – нека са напълно изправени. Постойте малко така.

Заемете поза на четири крака – ръцете са напълно прави под рамената. Нека гръбнакът е повдигнат, а главата да гледа надолу. Издишайте бавно. Повдигнете леко дупето и изправете главата напред и нагоре. Вдишайте дълбоко. Повторете упражнението няколко пъти.

Може да изгледате видеото за йога за релаксация, пластичност и добър сън тук:

Легнете на постелката и се отпуснете. Нека гърбът ви е изправен на пода. Затворете очи и дишайте дълбоко. Бавно вдигнете във въздуха десния крак – можете леко да го сгънете в коляното. Задръжте и го върнете обратно на мата. Повторете с другия крак. Съберете краката плътно и без да бързате ги вдигнете и двата във въздуха. Коремът е стегнат. Задръжте. Дишайте и издишайте.

Останете в тази поза. Поставете ръце под гърба и леко се повдигнете на лакти. Нека глава ви да гледа тавана. Затворете очи. Върнете се в предишната поза. Сгънете плътно двата си крака в колената и ги хванете с ръце. Леко без излишен натиск се отблъснете от пода и застанете в поза лотус. Съберете длани и се наведете напред. Останете така за няколко минути и се отпуснете. Не мислете за нищо. Вслушайте се какво ви казва тялото.

Йога за релаксация, пластичност и добър сън

Изправете се и се разкрачете. Разперете ръце настрани във въздуха. Наведете се наляво и изпънете дясната ръка нагоре. Върнете се обратно и провторете с другата в дясната посока.

Съберете длани пред гърдите си и затворете очи. Сгънете десния си крак и доближете ходилото до лявото бедро. Повторете упражнението с левия крак.

Надяваме се да сте харесали препоръчаното видео за йога за релаксация, пластичност и добър сън. Namaste!

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор