a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Здравословен Начин на Живот  > Йога за отслабване – 5 избрани видеа

Йога за отслабване – 5 избрани видеа

Много от нас искат да отслабнат за предстоящото лято. Предлагаме ви 5 избрани и тествани от нас видеа йога за отслабване от добре познатата ни Адриен!

В тази селекция Адриен се съсредоточава най-вече върху потока на енергия, който ще ни помогне да изградим чиста мускулна маса. Като следствие на всички йога практики ще се почустваме не само отслабнали, а и много по-здрави и красиви с настъпващата пролет и лято. Не забравяйте, че трябва да има постоянство. И така, нека започнем с петте предложения йога за отслабване.

 

№1 Йога за отслабване – Здравословен Енергиен Поток – 36 минути

Подходяща е за сутрешна тренировка, дори и ако нямате 1 свободен час. В това видео Адриен ви насочва да култивирате здравословния поток на енергия, което трябва да проучи тялото си и да се създаде устойчива практика. Тази йога тренировка за отслабване ще помогне да настроите, тонизирате и изградите чиста мускулна маса.

№2 Йога за отслабване – Тренировка обичай йога – 36 минути

Тази йога тренировка от йога за отслабване ще ви затопли с обич и блаженство докато извайвате тяло. Отслабването не трябва да става по рязък и груб начин, а да доставя удоволствие и да ни кара да се чувстваме добре. Отново тренировката е само 36 минути и е подходяща и за по-забързани дни, ако нямате достатъчно време.

№3 Йога за отслабване – Тренировка за цяло тяло – 61 минути

Тази тренировка йога за отслабване е малко по-дълга, а именно 61 минути. Отделете време, за да може да я изпълните от край до край, или просто вземете каквото ви е необходимо от нея или я изпълнете на части. Дали се опитвате да тонизирате тялото, или просто да разберете какво се чувства добре по време на йога, тази тренировка е подходяща за вас.  Тренировката йога за отслабване на цялото тяло е подходяща за всички нива!

№4 Йога за отслабване – Ръце § Коремни мускули – 27 минути

В тази йога последователност за отслабване фокусът пада върху ръцете и коремните мускули. Видеото трае само 27 минути, но може да бъде повторено, ако имате повече време и/ или желание. Адриен работи за баланс и стабилност, докато гради тонуса на мускулите на ръцете, долната коремна част и коремната стена.

 

№5 Йога за отслабване – Тренировка за баланс – 58 минути

Тази практика йога за отслабване е в продължение на почти час и има за цел да се засили, тонизира мускулите на тялото като действа от вътре на вън. Адриен съветва, когато започваме тренировката да си зададем като намерения на самите нас, да станем най-добрата версия на себе си!

 

 

Която и от изброените тренировки да изберете или комбинирате, помнете че всичко в йога е баланс. Нещата не трябва да се случват на сила. Слушайте тялото си, бъдете благодарни, че имате възможност да направите нещо за себе си, да отделите време за тренировка и вас самите. Бъдете позитивни, не се съсредоточавайте единствено в крайната цел. Радвайте се на самия процес и се доверете, че тялото ви ще си свърши работата. Най-важно от всичко е да се чувствате добре.

 

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор