a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Йога  > Йога за детоксикация и плосък корем

Йога за детоксикация и плосък корем

Здравейте, приятели на Мога Йога с едно предложение за йога за детоксикация и плосък корем!

Поради огромния интерес от упражнения за тонизиране и стягане на тялото и релаксация на ума, ви разкриваме поредното ново предложение за един по-здравословен и пълноценен ден, а именно йога за детоксикация и плосък корем. Летният сезон отмина, но това не означава да спрем да се грижим за себе си. Присъединете се към PsycheTruth и нека тялото и съзнанието ви бъдат в страхотна форма.

Тази поредица от упражнения е предназначена за начинаещи ентусиасти.

Започнете тренировката йога за детоксикация и плосък корем легнали по гръб – кръстът е плътно на мата. Вдигнете крака и ги сгънете в колената – нека те да са плътно един до друг. Коремът е стегнат. Приближете краката си до гърдите и ги хванете с ръце. Поставете ги на една страна като продължавата да ги придържате с едната си ръка; другата е изправена на настрани. Сега завъртете краката си и повторете от другата страна. Едната ръка ги придържа, а другата е изпъната настарни – нека тя да бъде леко във въздуха с длан към тавана. За финал отпуснете ръцете си настрани плътно на йога постелката. Краката ви са сгънати един в друг като плитка. Останете така.

Вдигнете се бавно и заемете поза лотус. Дясната ръка е плътно на мата, а лявата изпънете нагоре и настрани. Пръстите на ръцете са събрани. Не забравяйте да дишате. Повторете упражнението – лявата на мата, а дясната във въздуха.

Останете в това положение. Завъртете кръста леко настрани. Дясната ръка нека докосне лявото коляно. Лявата ръка служи за опора и е поставена зад кръста ви права на постелката.

За пълната тренировка йога за детоксикация и плосък корем и повече вдъхновение вижте цялото видео и започнете своята йога тренировка сега. Namaste!

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор