a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Здравословен Начин на Живот  > Ин йога с Ирена под музикалният съпровод на флейта на живо

Ин йога с Ирена под музикалният съпровод на флейта на живо

По случай Международният ден на йога, Mettasense Yoga & Relax Area, има удоволствието да Ви покани на едно различно и много ефирно преживяване: Ин йога с Ирена под музикалният съпровод на флейта на живо, което ще се състои в галерия.

Водещ: Ирена Русева Irena Ruseva
Дата: 24 Юни 2018, 17:00 – 18:30 часа
Цена: 30 лева
Къде: Събитието ще се състои в Галерия 2.0. Галерията се намира на петте кюшета до „Слънце и Луна „.

* За събитието не важат карти Мултиспорт / СпортПас.

Местата са ограничени, остават само 2 места!
Моля запазете Вашето място предварително на тел: 0893 88 00 88.

ин йога под звуците на флейта

Ин йога е фина практика, която ни помага да синхронизираме чувствата в сърцето си и хаотичните мисли в ума. Да успокоим мислите и изцяло да присъстваме в тялото си. Дава ни време да поседим със себе си, да бъдем неподвижни и да забележим какво имат да ни кажат нашето тяло и ум. Няма нужда от етикети и имена на позите, фокуса е върху усещанията и дъха. Ние дишаме чрез белите си дробове, но когато съзнателно насочим дъха към тази част на тялото, върху която в момента работим, ние концентрираме жизнената енергия там и всички насложени стягания и втвърдявания се отпускат и освобождават.

Ин йога разтяга едновременно дълбоките тъкани между мускулите, както и фасцията по цялото тяло. Целта е да увеличи циркулацията в ставите и да се подобри гъвкавостта, тъй като позите разтягат и тренират костите и ставите. Също така помага да се регулира енергията в тялото.

Когато започнем да практикуваме ин йога, се учим да слушаме тялото си, докато забавяме него, ума си и средата около себе си.

Ин ни позволява да станем интимни със себе си! Подгответе се да бъдете близък с чувствата, усещанията и емоциите си – нещо, което често игнорираме. Ин йога е уникална практика, в която да разтворим сърцето си, да успокоим нервната си система и да дадем пространство на тялото си за дълбока релаксация, както и да отмием страховете си, докато култивираме съчувствие и любов към себе си.

Цялата практика ще се води под нежният съпровод на флейта, чийто звук ще ни помага и леко ще ни води по пътя към себе си, ще ни обгръща с фина вибрация и ще ни оставя да се носим леко и ефирно.

Нахранете душата си, измийте мислите и тялото си от всичко ненужно. Ще си тръгнете спокойни и усмихнати.

Практиката е изключително нежна и фина и е подходяща за всеки.

Намасте!

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор