a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > За Нас – Онлайн Йога Магазин Мога Йога

Нашата мисия

Да помогнем на всички, които обичат йога да са по-приятни йога тренировките им. Да вдъхновим хора, които не са запознати с йога да започнат да практикуват и открият колко балансиран и прекрасен е света през йога очила.

Нашия подход

Нашият подход е красотата ще спаси света! Нека практикувайки йога се чувстваме красиви и неустоими. Всички дрехи са подбрани специално за вас с любов. Това са дрехи, които самите ние с радост носим по време на нашите йога тренировки.

Нашите истории

Помогнете ни да ги напишем заедно. Нашите истории са споделени с вас. Всяка дреха, всеки аксесоар за йога е внимателно избран с идеята да направи йога тренировката ви уникална. Нека вярваме в магията на всяко ново начало!

Нашата философия

За нас йога не е състезание, а баланс. Йога често стартира като хоби. Като всяко хоби, това е начин да изразим любовта към себе си, да се чувстваме добре, здрави и красиви. Йога е любимата ни част от деня, когато сме благодарни, че можем да отделим време за себе си. Йога е начин да контролираме стреса, който ни заобикаля, да станем една по-добре версия на самите нас.

„Научете се сами да намирате благословия във всичко.”

„Нека тренировката ви да бъде празник на живота– Seido lee deBarros