a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Здравословен Начин на Живот  > Забравете за пролетната умора и смяната на времето – 3 йога тренировки за повече енергия

Забравете за пролетната умора и смяната на времето – 3 йога тренировки за повече енергия

йога за енергия и против пролетна умора

Случва ли ви се да ставате трудно сутрин и да нямате енергия да стартирате деня си? Всички имаме такива моменти. Като добавим към това и фактът, че сменяме времето този уикенд, самата мисъл може да ни измори. Не оставяйте пролетта да ви изненада, бъдете подготвени за предстоящата смяна на стрелките и изпълнете тези практики от серия йога за повече енергия през уикенда, както и първите дни на следващата седмица.

Може да изпълните йога практиките по отделно или в комбинация. Имате предложения, които са по-дълги като времетраене около 45 минути, както и една бърза компактна енергизираща тренировка от Екхарт Йога. Тази конкретна тренировка е изключително подходяща за идния понеделник тъй като е бърза и компактна, няма да ви открадне допълнително от съня и ще отнеме само 16 минути от вашата сутрин, като гарантирано ще ви зареди с енергия.

Тренировките са подредени по времетраене, за да може да ви помогнат по-лесно да изберете спрямо това, с колко време разполагате сутрин.

16 минути йога за повече енергия за събуждане на ума и тялото

24 МИНУТИ ЙОГА ЗА ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ

Добре е да се изпълни сутрин и съвета на Адриен е на празен стомах!

45 МИНУТИ ЙОГА ЗА ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ и детокс на цялото тяло

Monica Angelova

No Comments

Остави отговор