a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Декларация за Поверителност

Декларация за Поверителност

Дата: 12.03.2019 г.

Фирма Gamblingfy Ltd. и сайт www.mogayoga.bg сме създали тази Декларация за поверителност, за да ви информираме каква информация събираме на сайта, как използваме вашата информация и изборите, които имате за начина, по който вашата информация се събира и използва. Моля, прочетете внимателно тази Декларация за поверителност. Използването на сайта означава, че сте прочели и приели нашите практики за поверителност, както е посочено в тази Декларация за поверителност.

Моля, имайте предвид, че практиките, описани в тази Декларация за поверителност се прилагат за информация, събрана от нас или нашите филиали, клонове или агенти: (I), чрез този сайт, (II), където е приложимо, чрез нашия отдел за обслужване във връзка с този сайт, и ( III) чрез информация, предоставена ни във връзка с маркетингови промоции и лотарии.

Ние не сме отговорни за практиките на съдържанието или поверителността на всички уебсайтове, към които имаме връзки.

Ние си запазваме правото, по наше усмотрение, да променяме, актуализараме, добавяме, преустановиме, премахнеме или иначе променим някоя част от тази Декларация за поверителност, изцяло или частично, по всяко време. Когато се измени настоящата Декларация за поверителност, ние ще преразгледаме и напишем датата на „последно актуализиране“, която се намира в горната част на тази Декларация за поверителност.

Ако ни предоставите информация или използванете сайта ни, по никакъвто и да било начин, след като тази Декларация за поверителност е била променена, ще считаме, че сте се съгласили безусловно с тези промени. Най-актуалната версия на тази Декларация за поверителност ще бъде на разположение на интернет страницата и ще замести всички предишни версии на тази Декларация за поверителност.

Ако имате някакви въпроси относно тази Декларация за поверителност, можете да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти по електронна поща на sales [@] mogayoga.bg.