a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Онлайн Магазин Мога Йога > Връщане и Подмяна

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

 

Ако не сте доволни от продукта може да го върнете в рамките на 14 календарни дни от доставката.  Продуктите ще бъдат приети обрано в случай, че не са използвани, скъсани, изцапани и/или повредени по какъвто и да е било начин. За да упражни правото си да анулирате поръчката, моля да ни уведомите по електронна поща на sales [@] mogayoga.bg.

При получаване на уведомление за отказ от поръчката ще се свържем с вас с инструкции за връщане. Моля, имайте предвид, че трябва да се покриете разходите за превоза на връщане.

Продуктите трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние с всички етикети и опаковки.

Продукти, които са били носени, използвани, променяни или повредени, не се приемат и могат да бъдат изпратени обратно към вас с отказ.

За помощ при връщане или размяна, моля свържете се с нас на sales [@] mogayoga.bg и ще ви изпратим инструкции. Моля попълнете формата за връщане, която сте получили с поръчката си, и я включете заедно с продуктите, за да можем да обработим възстановяването незабавно.

Възстановяване на сума

Възстановяването на сумата ще стане по оригиналния начин на плащане. Оригинални транспортни такси не се връщат. Ако вашата поръчка е закупена във валута, различна от български левове, възстановяванията ще бъдат изплатени в една и съща валута [Ако платите през Paypal в евро]. Поради колебания в валутните курсове на възстановената сума може да бъде малко по-висока или по-ниска от първоначално платената цена. Ние ще обработим възстановяването на сумата възможно най-скоро  и не по-късно от 30 календарни дни от получаване на стоката в приемливо състояние.

Повредените артикули

Артикулите се считат за неизправни, ако те се получат повредени от вас – в такъв случай ще получите пълно възстановяване на сумата. Артикули, които са повредени в резултат на нормално износване, не се считат, че са изпратени дефектни.